Thuis ProductenOnder voertuig surveillancesysteem

Het mobiele Systeem van de het Voertuiginspectie van de Bandmoordenaar SP650 Automatische Onder voor Poortveiligheid

Van goede kwaliteit Bagage en perceel inspectie voor verkoop
Van goede kwaliteit Bagage en perceel inspectie voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Het mobiele Systeem van de het Voertuiginspectie van de Bandmoordenaar SP650 Automatische Onder voor Poortveiligheid

China Het mobiele Systeem van de het Voertuiginspectie van de Bandmoordenaar SP650 Automatische Onder voor Poortveiligheid leverancier
Het mobiele Systeem van de het Voertuiginspectie van de Bandmoordenaar SP650 Automatische Onder voor Poortveiligheid leverancier Het mobiele Systeem van de het Voertuiginspectie van de Bandmoordenaar SP650 Automatische Onder voor Poortveiligheid leverancier

Grote Afbeelding :  Het mobiele Systeem van de het Voertuiginspectie van de Bandmoordenaar SP650 Automatische Onder voor Poortveiligheid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SECUPLUS
Certificering: CE ROHS FCC
Modelnummer: sp650

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Carton+ Triplexpallet
Levertijd: 7 kregen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 200 reeksen per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Functie: Het digitale vertoningswerk, draadloos afstandsbedieningbegin en dichte nagels Heb in voorraden: meer dan 10 reeksen
Efficiënte Onderscheppingsafstand: 6-15meters (in opties) De Dikte van de punctuurband: ≤35mm
Maximum Gewichtscapaciteit: 305 Afstandsbedieningsnelheid: ≤ 1 keer/seconde

 

Mobiele Bandmoordenaar SP650 onder het Systeem van het Voertuigtoezicht voor poortveiligheid

 

Inleiding:

 

SP650 draagbare die het type van vertragingshelling wegversperring, ook als bandmoordenaar wordt bekend. Het behoort tot de elektromechanische geïntegreerde afstandsbediening om de auto te onderscheppen.

De wegversperring gebruikt meer dan 100 holle naalden van roestvrij staal om de banden van onbevoegde voertuigen direct te doordringen.

De grootte van de inzameling van de aarbarrière kan in de boomstam van het karretje worden gezet. Wanneer het wordt vereist, kan de aarbarrière in de verkeerssteeg worden geopend.

De gebruiker kan afstandsbediening de aar toenemend binnen 200 meters.

Het voertuig verhinderen kan niet blijven drijf nadat de band is gelaten leeglopen.

De efficiënte lengte kan aan 5-16 meters volgens de eisen van de gebruiker worden veroorzaakt.

 

Technische Beschrijving:

 

Punten Bril
Functie Het digitale vertoningswerk, draadloos afstandsbedieningbegin en dichte nagels
Efficiënte Onderscheppingsafstand 6-15meters (in opties)
De Dikte van de punctuurband ≤35mm
Maximum gewichtscapaciteit 20T
Afstandsbedieningsnelheid ≤ 1 keer/seconde
Afstandsbedieningafstand 45meters (Lege streek)
Het Gewicht van de aarbarrière 16 kg
De standaardgrootte van de Aarbarrière 6000 (L) *240 (W) *30 (H) MM
Het werk Voltage 12V
De luchtende Holle Grootte van de Staalnaald φ5mm×43mm
De grootte van de verpakkingsdoos 630 (L) *610 (W) *280 (H) MM
Brutogewicht (6m) 34 kg
 
Het gebruiken van Instructie:
 
1. Alvorens te gebruiken, zorg ervoor dat de batterij in de afstandsbedieningdoos voor een voldoende tijd wordt geladen om het voltage van de voeding tussen 11V en 13.5V te houden. 2. Open de rechterkantdekking van de wegversperringsdoos, ontwikkel het wegversperringsbroodje, verwijder de elastische haak voor het bevestigen van de wegversperring, leun op de kant van de kant van de weg, en broodje aan de weg om het voertuig te onderscheppen. 3. Verbind de bedrading tussen de afstandsbedieningdoos en de wegversperring. Neem één eind van de twee-meter drie-kern verbindingskabel in de hefboom van de wegversperringsverbinding en het andere eind in de drie-kern verbindingshefboom van op de afstandsbedieningdoos. 4. Open de hoogste dekking van de afstandsbedieningdoos, trek de machtsschakelaar aan de ingebouwde voeding, is het licht van de machtsindicator, gaat het apparaat de werkende staat in, en de linker ontvangende antenne wordt teruggetrokken om de ontvangende afstand te verhogen. 5. Wanneer het noodzakelijk is om de taak uit te voeren om het verdachte voertuig te onderscheppen, druk de grote knoop op afstandsbedieningsleutel, en de roestvrij staal holle naald in de wegversperring wordt automatisch opgericht. Op dit ogenblik, als de wegversperring zeer sterk wordt overgegaan, zal het wiel in verscheidene roestvrij staal holle naalden worden doordrongen. De band liet leeglopen onmiddellijk binnen twee seconden en kon niet blijven drijf. 6. Nadat de onderscheppingstaak wordt gebeëindigd, druk de kleine knoop op de afstandsbedieningsleutel, en het roestvrije staal zal de holle naald die wordt opgericht terug naar de originele positie roteren en zal de reservestaat ingaan. 7. Het recycling van de afstandsbedieningwegversperring, nadat de wegversperring rond wordt gemaakt, bevestigt de wegversperring met de elastische haakriem, zet de de machtsschakelaar uit van de afstandsbedieningdoos, en zette de afstandsbedieningdoos in het midden van de wegversperring, en houdt de wegversperring in het linker, rechtse rollende barrièreblok in de doos, gezet in de verbindingskabel en ontzet de dekking. 8. De afstandsbedieningwegversperring is ook uitgerust met een externe machtsverbinding. Wanneer het voedingvoltage in de afstandsbedieningdoos ontoereikend is en niet kan normaal werken, kan één eind van de 15M verbindingskabel in worden opgenomen

de externe hefboom van de machtsverbinding van de afstandsbedieningdoos, en het andere eind worden opgenomen in het 12V-autopunt. Aan de aanstekerhefboom, trek de machtsschakelaar van de afstandsbedieningdoos in de externe voedingpositie, en de verrichting is hetzelfde bovengenoemd.

9, het werkindicator

(1) lichte machts de indicator wanneer de verre wegversperring de onderscheppingstaak moet uitvoeren, zet de machtsschakelaar in de afstandsbedieningdoos aan, en het licht van de machtsindicator is.

(2) Undervoltage-de indicator licht-wanneer undervoltage van de voeding in de afstandsbedieningdoos lager is dan 11V, het licht van de undervoltageindicator is, en het moet op dit ogenblik worden geladen. De het laden indicator steekt omhoog aan bij het laden, en de het laden tijd is 8-12 uren.

(3) wanneer de rode barrière van de het eindeweg van de het werk lichte afstandsbediening in de werkende staat van onderschepping is, zijn de twee rode aanwijzingen boven de afstandsbedieningdoos, de einden van de onderscheppingstaak, wordt de stroom afgesloten, en het indicatorlicht houdt op werkend.

 

Verwante Producten:

 

Onder het Systeem SPV3300 van de Voertuiginspectie:

Het mobiele Systeem van de het Voertuiginspectie van de Bandmoordenaar SP650 Automatische Onder voor Poortveiligheid

Onder het systeem van het voertuigtoezicht keur hoofdzakelijk goed om het deel van een verscheidenheid van voertuigen eronder te inspecteren.

Het kan snel en nauwkeurig bedreigingencontrabande het smokkelen van personen identificeren die bij de bodem verbergen.

UVSS verbeterde zeer de inspectiesnelheid van de voertuigveiligheid en de nauwkeurigheid, vermindert investering in personeel.

Contactgegevens
SECURITY ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LIMITED

Contactpersoon: Rose

Tel.: +8613427941601

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)