Thuis

SECURITY ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LIMITED

Van goede kwaliteit Bagage en perceel inspectie voor verkoop
Van goede kwaliteit Bagage en perceel inspectie voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

SECURITY ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LIMITED

1 2 3 4 5
SECURITY ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LIMITED SECURITY ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LIMITED SECURITY ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LIMITED SECURITY ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LIMITED SECURITY ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LIMITED

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : SECUSCAN
Aantal werknemers : 475~500
Jaarlijkse omzet : 33 Million-35 Million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

ZIE (Beperkt Co. van het Veiligheids Elektronisch Materiaal,), is een high-tech bedrijf dat R&D, productie, techniek, opleiding en de diensten integreert. Wij stellen SECU-SCAN als hoogste merk in werking. Aangezien een betrouwbare leverancier, wij de producten van de opbrengs goede kwaliteit voortzetten, geef professionele technische ondersteuning.

 

Momenteel, hebben wij 260 werknemers, opstelling 5 R&D-teams, met inbegrip van 11 Artsen en 46 meesters. En zelf-ontwikkeld vele reeksen producten als: De Systemen van het röntgenstraalaftasten, Metaaldetector, Explosief en Narcoticadetector, Gevaarlijke Vloeibare Scanner, de Apparaten van de Voertuiginspectie. Wij hebben totaal 35 modellen van veiligheidsproducten beloond hoog erkenning en lof van klanten in binnen- en buitenland na het ingaan van de markt zijn geweest.

 ZIE de veiligheidssystemen in verschillende landen en gebieden in luchthavens, zeehavens, douane, stations, busstations over lange afstand, gevangenishuizen, hovenwerf, en veel andere security-related toepassingen zijn gebruikt.

 

Ons Bedrijf heeft hoogte - kwaliteit, efficiënte en gepersonaliseerde product en de dienst voor meer dan 1.000 agenten rond 30 landen van de wereld verstrekt, die een verscheidenheid van belangrijke gebeurtenissentrefpunt, luchthavens, posten, terminals, vermaaktrefpunten, openbaar veiligheidssysteem, belangrijke ministeries van functie, grote fabrieken, onderzoeksruimte, winkelcomplexxen en andere gebieden zoals de veiligheidscontrole van de mensentoegang, contrabandeinspectie behandelt. Huidig merksecu SCAN is in de industrie met een brede waaier van zicht en reputatie geweest.

Met ISO9001-beheerssysteem, ZIE altijd houdt lopend met hoog rendement door het in evenwicht brengen van ontwikkeling in haar product R&D, productie, kwaliteitscontrole en de dienst volgens de strikte internationale standaardvereisten van ISO.

Met globale marketing strategie, ZIE innovatieve en betrouwbare veiligheidsoplossingen aan onze globale klanten verstrekt en elke inspanning levert de verwachtingen van onze klanten voortdurend om te overschrijden.

Het leven is kostbaar! ZIE zet zijn inspanningen op openbare veiligheidsoplossing!

Contactgegevens
SECURITY ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LIMITED

Contactpersoon: Mrs. Rose Zhang

Tel.: 86-755-85207425

Fax: 86-755-89671033

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)